Activitat de formació per a professorat d’FP – CUINA MEXICANA II
El termini d’inscripció és del 25 de febrer a l’11 de març de 2025 a través del Portal del personal

Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Cuina mexicana II”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, té una durada de 8 hores i es realitzarà de manera presencial a l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany) el dia 29 de març de 2025.
Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany).
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de la resta de centres.
3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.
Objectius
- Conèixer les tècniques culinàries més representatives de la gastronomia mexicana.
- Aprendre les tècniques i els elements decoratius típics d’aquesta gastronomia.
- Emprar adequadament les matèries primeres, les espècies i els condiments.
- Realitzar elaboracions complexes de la cuina de Mèxic.
Termini d’inscripció
Del 25 de febrer a l’11 de març de 2025.
Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.
Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).
Documentació relacionada
Comparteix