Activitat de formació per a professorat d’FP – ELABORACIÓ, CONTROL I TAST DE VINS ESCUMOSOS
El termini d’inscripció és del 27 de setembre al 6 d’octubre de 2024 a través del Portal del personal
27 setembre 2024Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Elaboració, control i tast de vins escumosos”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, tendrà una durada de 10 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Binissalem els dies 21, 22 i 23 d’octubre de 2024.
Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Indústries Alimentàries (INA) de l’IES Binissalem.
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Indústries Alimentàries (INA) de la resta de centres de Mallorca.
3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.
Objectius
- Identificar els diferents vins escumosos i descriure les seves característiques.
- Reconèixer els mètodes d’elaboració i els paràmetres de control dels vins escumosos.
Termini d’inscripció
Del 27 de setembre al 6 d’octubre de 2024 a través del Portal del personal.
Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.
Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).
Documentació relacionada
Data d'actualització: 27 setembre 2024
Comparteix