avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Activitat de formació per a professorat d’FP – CUINA TRADICIONAL JAPONESA

Activitat de formació per a professorat d’FP – CUINA TRADICIONAL JAPONESA

El termini d’inscripció és del 22 d’octubre al 3 de novembre de 2024 a través del Portal del personal

CUINA TRADICIONAL JAPONESA 23 octubre 2024

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Cuina tradicional japonesa”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, tendrà una durada de 8 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany) el dia 23 de novembre de 2024.

Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany).
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de la resta de centres d’Eivissa i Formentera.
3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

Objectius

  • Conèixer les tècniques culinàries més representatives de la gastronomia japonesa.
  • Emprar tècniques i elements decoratius típics d’aquesta gastronomia.

Termini d’inscripció
Del 22 d’octubre al 3 de novembre de 2024 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).

Documentació relacionada

CUINA TRADICIONAL JAPONESA

Data d'actualització: 23 octubre 2024


Comparteix