avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Activitat de formació per a professorat d'FP – GASTRONOMIA MOLECULAR APLICADA A LÍQUIDS ALCOHÒLICS (IES ISIDOR MACABICH)

Activitat de formació per a professorat d'FP – GASTRONOMIA MOLECULAR APLICADA A LÍQUIDS ALCOHÒLICS (IES ISIDOR MACABICH)

Gastronomia molecular 22 febrer 2023

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Gastronomia molecular aplicada a líquids alcohòlics”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 16 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Isidor Macabich (Eivissa) els dies 25 de març i 1 d’abril de 2023.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de l’IES Isidor Macabich (Eivissa). 

2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de la resta de centres d’Eivissa i Formentera. 

3. Altres professors d’FP d’Eivissa i Formentera que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb aquesta formació. 

Objectius

  • Conèixer les noves tendències en cocteleria.
  • Identificar la cocteleria evolutiva i molecular.
  • Aplicar tècniques de gastronomia molecular a líquids alcohòlics.

 

Termini d’inscripció

Del 21 de febrer al 7 de març de 2023 a través del Portal de serveis al personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).

Documentació relacionada​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Data d'actualització: 22 febrer 2023


Comparteix