avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Activitat de formació per a professorat d’FP – INICIACIÓ AL TAST I VARIETATS AUTÒCTONES

Activitat de formació per a professorat d’FP – INICIACIÓ AL TAST I VARIETATS AUTÒCTONES

El termini d’inscripció és del 9 al 13 de gener de 2025 a través del Portal del personal

TAST VI 09/01/2025

Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Iniciació al tast i varietats autòctones”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, té una durada de 10 hores i es realitzarà de manera presencial a l’IES Binissalem. Les sessions tindran lloc els dies 25 de gener i 1 de febrer de 2025.

Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Indústries Alimentàries (INA) de l’IES Binissalem.
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Indústries Alimentàries (INA) de la resta de centres.
3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

Objectius

  • Aprendre la tècnica del tast amb la fase visual, olfactiva i gustativa per trobar les qualitats d’un vi.
  • Conèixer les característiques generals i específiques de les varietats locals.
  • Interpretar característiques dels vins per identificar edat o característiques de la seva elaboració.
  • Conèixer l’origen geogràfic i varietal del raïm.
  • Incrementar el vocabulari específic d’una anàlisi sensorial.

Termini d’inscripció
Del 9 al 13 de gener de 2025 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).

Documentació relacionada​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Comparteix