Activitat de formació per a professorat d'FP – GASTRONOMIA MOLECULAR APLICADA A LÍQUIDS ALCOHÒLICS (IES ISIDOR MACABICH)
Activitat de formació per a professorat d'FP – GASTRONOMIA MOLECULAR APLICADA A LÍQUIDS ALCOHÒLICS (IES ISIDOR MACABICH)
![Gastronomia molecular](https://caib.cat/webgoib/documents/20121/662534/gastronomia_molecular.jpg/df4463e7-0d21-61ca-58dd-8d6c3e6d8247?t=1710434453109)
Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Gastronomia molecular aplicada a líquids alcohòlics”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 16 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Isidor Macabich (Eivissa) els dies 25 de març i 1 d’abril de 2023.
Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de l’IES Isidor Macabich (Eivissa).
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de la resta de centres d’Eivissa i Formentera.
3. Altres professors d’FP d’Eivissa i Formentera que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb aquesta formació.
Objectius
- Conèixer les noves tendències en cocteleria.
- Identificar la cocteleria evolutiva i molecular.
- Aplicar tècniques de gastronomia molecular a líquids alcohòlics.
Termini d’inscripció
Del 21 de febrer al 7 de març de 2023 a través del Portal de serveis al personal.
Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.
Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).
Documentació relacionada
Data d'actualització: 22 febrer 2023
Comparteix