Activitat de formació per a professorat d'FP – CUINA MEXICANA (IES SA SERRA)
![Cuina mexicana](https://caib.cat/webgoib/documents/20121/1138368/cuina_mexicana.jpg/8c883ac7-8f4e-88b4-2e1c-b83eba680f75?t=1710434710329)
Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Cuina mexicana”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 8 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany) el dia 22 d’abril de 2023.
Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany).
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de la resta de centres d’Eivissa i Formentera.
3. Altres professors d’FP que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.
Objectius
- Conèixer les bases i l’origen de la cuina mexicana.
- Identificar-ne els estris, les matèries primeres, les espècies i els condiments i les seves característiques.
- Reconèixer les elaboracions més representatives de Mèxic.
- Aplicar les tècniques culinàries adequades.
Termini d’inscripció
Del 27 de març al 2 d’abril de 2023 a través del Portal de serveis al personal.
Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.
Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).
Documentació relacionada
Data d'actualització: 28 març 2023
Comparteix