avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Activitat de formació per a professorat d'FP – CUINA MEXICANA (IES SA SERRA)

Activitat de formació per a professorat d'FP – CUINA MEXICANA (IES SA SERRA)

Cuina mexicana 28 març 2023

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Cuina mexicana”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 8 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany) el dia 22 d’abril de 2023.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany). 

2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de la resta de centres d’Eivissa i Formentera.

3. Altres professors d’FP que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.  

Objectius

  • Conèixer les bases i l’origen de la cuina mexicana.
  • Identificar-ne els estris, les matèries primeres, les espècies i els condiments i les seves característiques.
  • Reconèixer les elaboracions més representatives de Mèxic.
  • Aplicar les tècniques culinàries adequades.

 

Termini d’inscripció

Del 27 de març al 2 d’abril de 2023 a través del Portal de serveis al personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).

Documentació relacionada​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Data d'actualització: 28 març 2023


Comparteix