8 de juliol. Dia Mundial de l'Al·lèrgia
 

Amb motiu del dia mundial de l’al·lèrgia, el Servei de Seguretat Alimentària de la Direcció General de Salut Pública vol recordar la importància d’una adequada gestió dels al·lèrgens a la indústria alimentària.

És una responsabilitat de tots els operadors d’empresa alimentària, i s’ha de tenir en compte que malgrat s’ingereixin quantitats molt petites de l’aliment que prova una reacció al·lèrgica, això pot desencadenar un xoc anafilàctic.

És fonamental el coneixement sobre al·lèrgens, tant de la ciutadania com de tots els implicats en la seguretat alimentària.

Per a més informació, podeu consultar els següents enllaços d'interès:

https://www.caib.es/sites/seguretatalimentaria/ca/allergogens-74040/


Web Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición
https://www.aesan.gob.es/AECOSAN/web/para_el_consumidor/ampliacion/alergias.htm


Web Asociación Española de Persona con Alergia a Alimentos y Látex
https://www.aepnaa.org/

 
lazo_pdf.gif  Descarrega infografia 1

  Descarrega infografia 2