Publicacions de la Secció de Producció Vegetal
Rosselló, C.; Simal, S.; Femenia, A.; Garau, C.; Castell, A. (2006). Deshidratació solar de pebre vermell de la varietat Tap de cortí. Conselleria d’Agricultura i Pesca.
Rosselló, C.; Simal, S.; Femenia, A.; Garau, C. (2007). Estudi de la viabilitat d’utilitzar els excedents i residus agrícoles del camp mallorquí com a fibra dietètica. Conselleria d’Agricultura i Pesca.
Llobera, A.; Cañellas, J. (2007). Obtenció d’un producte comercializable amb propietats antioxidants a partir del germen de garofí. Conselleria d’Agricultura i Pesca.
Rosselló, J. (2007). Caracterització de cultivars de figuera a Mallorca. Conselleria d’Agricultura i Pesca.
Serra, M. (2007). L'horticultura ecològica a Mallorca. Conselleria d’Agricultura i Pesca.
Pòsters
Salom, J.C. i Canyelles, X (2007). Els bolets de les Illes Balears Conselleria d’Agricultura i Pesca.