LOGO CAIB
25 setembre 2023 Conselleria de Salut

Són Llàtzer enforteix el seu equip docent en el servei d'otorinolaringologia després de l'augment d'estudiants

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat


El Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital Universitari Son Llàtzer augmenta l’estructura docent per l’increment d’estudiants que l’han triat. És per això que el Dr. Antoni Bennasar, degà de la Facultat de Medicina, i la Dra. Margalida Gili, vicedegana en funcions, van visitar el Servei per felicitar l’equip per haver estat triat pel 90 % dels estudiants de sisè any de Medicina per dur-hi a terme els rotatoris voluntaris, un fet sense precedents a l’Hospital.

El Dr. Alfonso Bonilla, cap del Servei d’Otorinolaringologia, va expressar la seva gratitud per aquest reconeixement i va compartir la notícia amb entusiasme: «És un honor rebre la visita del degà i la vicedegana, i estam extremadament orgullosos d’haver estat seleccionats per la gran majoria dels estudiants de Medicina. Això és un testimoni de l’excel·lència del nostre Servei i el compromís de tot el nostre equip», va afirmar.

L’elecció del Servei d’Otorinolaringologia per part dels estudiants de sisè any de Medicina requerirà un esforç addicional per part de tot l’equip. Com a resultat d’aquesta decisió, es va anunciar que l’estructura docent del Servei s’ampliarà. Els professors actuals, els doctors Javier García i Amaya Roldán comptaran amb el suport d’una nova plaça de professor associat, així com un tutor universitari i un tutor clínic. Aquest enfortiment de l’estructura docent permetrà brindar una experiència de rotatori encara més enriquidora per als estudiants de Medicina.

El Dr. Bonilla va subratllar la importància d’aquest assoliment per a l’Hospital i va agrair als doctors Roldán i García, així com a tot l’equip d’Otorinolaringologia, per la seva dedicació i contribució a l’educació mèdica. En aquest sentit, va manifestar que «aquest és un moment significatiu per al nostre Hospital i per al Servei d’Otorinolaringologia. Vull expressar el meu agraïment als doctors Roldán i García pel seu lideratge i compromís amb l’ensenyament i la formació de futurs metges».

Durant la visita es va presentar el protocol per aconseguir les tres noves places esmentades anteriorment. Amb aquest reconeixement, l’Hospital Universitari Son Llàtzer reafirma el seu compromís de proporcionar una educació mèdica de qualitat a les generacions futures de professionals de la salut.