25 setembre 2023 Conselleria d'Educació i Universitats

El conseller Antoni Vera visita el CIFP Francesc de Borja Moll amb motiu de l’inici de curs de l’FP

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i el conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, acompanyats del director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, Rafel Maura, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palma, Lourdes Roca, han visitat avui el Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Francesc de Borja Moll de Palma amb motiu de l’inici de curs de la Formació Professional (FP).

Durant aquest curs 2023-2024, prop de 20.000 alumnes cursaran estudis d’FP a les Illes Balears i més de 1.900 ho faran al CIFP Francesc de Borja Moll. Aquest centre de Palma ofereix 21 cicles formatius de les famílies professionals de Comerç i Màrqueting, Informàtica i Comunicacions, Imatge Personal, Sanitat i Seguretat i Medi Ambient. Pel que fa als certificats de professionalitat, al CIFP Francesc de Borja Moll s’imparteixen els de la família de Comerç i Màrqueting i de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.

El CIFP té 96 professors dels 1.729 docents que imparteixen els cicles de FP a les Illes Balears. S’ha recordar que 123 professors estan associats als certificats de professionalitat.

Oferta

A les Illes Balears s’imparteixen un total de 113 cicles formatius, 17 més que durant el curs passat, de 22 famílies professionals, a més de 7 cursos d’especialització.

El procés de matrícules per cursar un cicle de Formació Professional encara està obert i demà, dimarts, 26 de setembre s’obre el termini per sol·licitar cita prèvia per poder adjudicar les darreres places vacants. A partir del mes d’octubre també s’obrirà la matrícula per cursar els certificats de professionalitat.