LOGO CAIB
24 gener 2023 Conselleria d'Educació i Formació Professional

El conseller March rep l’alumne Scott Anderson García Pacheco, premiat per la seva excel·lència acadèmica

Foto de noticia

\ Scott Anderson García Pacheco va finalitzar els estudis de violí al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb una nota mitjana de 9,00 punts

\ A més d’una ajuda econòmica de 1.500 €, Scott Anderson ha rebut un diploma de reconeixement

\ La convocatòria preveia atorgar un màxim de tres ajudes econòmiques per promocionar l’excel·lència acadèmica d’alumnes d’ensenyaments artístics superiors

 

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, i del director del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears,  Josep Francesc Palou, ha participat en l’acte de reconeixement a l’alumne Scott Anderson García Pacheco.  

Aquest alumne es llicencià el 2021 al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears en l’especialitat d’Interpretació (violí) amb una nota mitjana de 9,00 punts i això li ha permès beneficiar-se d’una de les ajudes per promocionar l’excel·lència acadèmica que s’atorga a alumnes que han finalitzat estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors durant el curs acadèmic 2020-2021. Per aquest motiu, ha rebut una ajuda econòmica de 1.500 euros i també un diploma de reconeixement.

Premis a partir d’una mitjana de 9

Tot i que les bases preveien l’atorgament de fins un màxim de tres ajudes econòmiques de 1.500 € per alumne, en aquesta convocatòria únicament es va rebre una sol·licitud. En aquest sentit, per poder obtenir l'ajuda un dels requisits era que els sol·licitants havien d’acreditar una nota mitjana igual o superior a 9,00 punts, expressada en una escala de l’1 al 10 amb dos decimals.