27 setembre 2023 Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

La consellera de Presidència i Administracions Públiques visita el Servei de Prevenció de Riscs Laborals

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitatLa consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, ha visitat aquest matí el Servei de Prevenció de Riscs Laborals, adscrit a la Direcció General de Funció Pública, que té la finalitat de promoure la millora de les condicions de treball i de garantir un nivell eficaç de protecció de la seguretat i de la salut dels empleats públics davant els riscs que es deriven del seu treball.

Durant el recorregut per les instal·lacions, el Dr. Macià Tomàs Salvà, especialista en Medicina del Treball, ha explicat a Estarellas les tasques que es duen a terme en aquest servei de prevenció centrat en proporcionar als òrgans executius competents en matèria de funció pública l'assessorament i el suport necessari en funció dels riscs existents.

La consellera Antònia Maria Estarellas ha realitzat la visita al SPRL acompanyada de la Secretària General de la conselleria, María José Bauzá, i del director general de Funció Pública, Antoni Mesquida.