LOGO CAIB
25 setembre 2023 Conselleria de Turisme, Cultura i Esports

El conseller Jaume Bauzà assisteix a la presentació de reconversió hotelera d'un dels hotels més grans de Balears

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del reposicionament de l'Hotel BH Mallorca, amb 1.056 antics apartaments ubicat a Magaluf (Calvià) i propietat de Palladium Hotel Group. A la presentació hi era present, entre altres autoritats, el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, així com el conseller insular de Turisme, Marcial Rodríguez i el batle de Calvià, Juan Antonio Amengual. Fergus Group és l'encarregat de fer el projecte de reconversió, que convertirà el complex hoteler en tres establiments destinats al turisme familiar i premium. El cost estimat del reposicionament rondarà els 20 milions d'euros.

La intenció del grup hoteler s'alinea amb els objectius marcats al programa d'acció de la Conselleria: reposicionar i embellir la zona de Magaluf, el seu entorn i per tant aconseguir un tipus de turisme de més qualitat destinat a famílies i clients que busquen un plus durant les vacances en termes d'instal·lacions i servei.
 
El conseller de Turisme, Cultura i Esports del Govern, Jaume Bauzá, ha agraït a FERGUS Group i al Grup d'Empreses Matutes l'esforç en la reconversió i el reposicionament d'aquest hotel. “El projecte lliga perfectament amb la política turística que volem per a aquests anys a Balears. Des del sector públic farem els esforços necessaris. El que cercam és millorar la zona perquè els clients se'n vagin satisfets” ha afirmat Bauzà. El conseller de Turisme de Mallorca, José Marcial Rodríguez, ha afegit que la iniciativa privada és bàsica per transformar les destinacions i que la col·laboració publicoprivada per aconseguir-ho és imprescindible. Per al batle de Calvià, Juan Antonio Amengual, aquest projecte vol dir desestacionalització, inversió i canvi de part del model del tot inclòs a Bed & Brunch.

El president executiu de FERGUS Group, Pep Cañellas, ha afirmat que avui es presenta "un projecte que serà una fita per al futur desenvolupament d'una zona on fa molt de temps que es fan esforços". Per part seva, el CEO de la companyia, Bernat Vicens, ha afirmat que FERGUS Group continua creixent i millorant establiments a la zona de Calvià, on ja compta amb 10 establiments i més de 6.000 llits.

Mitjançant aquest projecte, els establiments operaran 60 dies més, es rebaixarà la quantitat de clients de tot inclòs en més del 40% i es reduirà un 10% anual l'impacte energètic.