LOGO CAIB
27 setembre 2023 Conselleria d'Educació i Universitats

La Conselleria d’Educació i Universitats crea un borsí de professors experts i especialistes per cobrir vacants

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La mesura transitòria s’ha acordat en el decurs de la Mesa Sectorial d’Ensenyament Públic

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, s’ha compromès a cercar una solució definitiva per aquests professors aquest hivern

La Conselleria d’Educació i Universitats ha acordat avui les bases generals del procediment de selecció de professors experts i professors especialistes en el decurs de la Mesa Sectorial de l’Ensenyament Públic, que ha presidit el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, acompanyat del director general de Personal Docent, Salvador Ruiz.

Així, la Conselleria d’Educació i Universitats crea un borsí en el què els professors experts i especialistes tendran prioritat per la seva antiguitat i aprova les llistes inicials d’aspirants mitjançant una resolució que serà d’aplicació aquest curs 2023-2024. El principal objectiu d’aquesta mesura és minvar el nombre de vacants i substitucions al cos docent.

A més, el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, s’ha compromès a seguir fent feina durant aquest hivern per donar la sortida definitiva als professors experts i especialistes i pactar amb els sindicats les solucions jurídiques per aquest col·lectiu.

D’aquesta manera, la Conselleria d’Educació i Universitats dona compliment al punt número 8 de l’acord marc de l’ensenyament i dona resposta a la situació del professorat de situació professional que no disposa de la titulació requerida però que conta amb una àmplia experiència en l’exercici de la docència.