LOGO CAIB
20 novembre 2023 Conselleria d'Educació i Universitats

La Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació la redacció del projecte del CEIP Nou de sa Pobla

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L’IBISEC ha tret avui a licitació el contracte per un import de 168.791,83 euros

El conseller Antoni Vera i el gerent de l’IBISEC, Mateu Suñer, han fet l’anunci durant la visita als centres de sa Pobla

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i el gerent de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), Mateu Suñer, han visitat avui els centres educatius de sa Pobla per conèixer de primera mà l’estat de les instal·lacions i confeccionar el nou Pla d’Infraestructures 2024-2027.

Durant la seva visita al CEIP Nou de sa Pobla, el conseller Antoni Vera ha anunciat que l’IBISEC ha tret avui a licitació la redacció del projecte integrat i la direcció de les obres per a la construcció del CEIP Nou. El contracte té un pressupost de licitació de 168.791,83 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

La redacció del projecte és la passa prèvia a l’inici de les obres de construcció del nou centre educatiu d’infantil i primària, que disposarà de sis unitats d’educació infantil i dotze aules d’educació primària, les quals tendran una capacitat de 450 places escolars. A més, també es construirà una aula UEECO amb una capacitat de set places escolars.

El nou centre s’aixecarà a un solar cedit per l’Ajuntament de sa Pobla amb una superfície d’11.730,02 metres quadrats. El solar compta amb un accés des del camí de Can Gaieta i disposarà d’un altre accés per a vianants des del carrer Bartomeu Siquier. El pressupost previst per executar les obres de construcció del nou centre és de 6.612.694 euros i el termini d’execució previst és de 15 mesos.

Actualment, el CEIP Nou de sa Pobla es troba a un centre modular instal·lat al parc de Can Cirera Prim. Enguany, i per pal·liar la manca d’espai, l’IBISEC ha instal·lat una nova aula modular.

A més de visitar el CEIP Nou de sa Pobla, el conseller Antoni Vera i el gerent de l’IBISEC, Mateu Suñer, també han recorregut les instal·lacions dels centres Son Basca, Vialfàs, Sa Graduada, Tresorer Cladera i l’IES Can Peu Blanc, on s’han reunit amb els equips directius i han recollit les seves demandes i necessitats. El conseller ha estat acompanyat pel batle de sa Pobla, Biel Ferragut, i altres regidors del Consistori.