25 setembre 2023 Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat

La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, es reuneix amb el Consell Insular de Formentera

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marta Vidal, s'ha reunit aquest dilluns amb el president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, en una primera presa de contacte per abordar diversos temes d'interès comú per a l’illa i recollir les seves peticions.

La consellera i el president del Consell Insular de Formentera han coincidit en la necessitat d'anar de la mà i col·laborar per donar resposta a les necessitats i realitats de l’illa en matèria d’habitatge, territori i mobilitat.

En aquesta primera trobada, també hi han participat la vicepresidenta primera i consellera de Mobilitat i Gestió Ambiental del Consell Insular de Formentera, Verónica Castelló; el vicepresident segon i conseller de Territori i Infraestructures del Consell Insular de Formentera, Javier Serra, i el conseller de Turisme, Innovació i Habitatge del Consell Insular de Formentera, Artal Mayans.

Una de les prioritats per a tots dos organismes és donar resposta a les dificultats que tenen els ciutadans de Formentera en matèria d'habitatge. En aquest sentit, la consellera Marta Vidal ha explicat les línies generals que portarà el decret llei d'emergència en l’àmbit de l’habitatge que aprovarà el Govern de les Illes Balears de manera imminent, i ha destacat que l'objectiu és augmentar l'oferta d'habitatge a les Illes Balears i donar facilitats als ciutadans per accedir a un habitatge a preus limitats per l’Administració, amb un consum zero de territori i sense cost per a les finances públiques.

La consellera Marta Vidal ha insistit en la necessitat «d’anar coordinats i col·laborar per donar resposta als problemes i necessitats dels ciutadans de Formentera, tenint en compte la realitat d’aquesta illa».

Durant la reunió, s'han tractat altres qüestions com la necessitat d'agilitzar i simplificar tràmits en matèria de territori o la millora de la mobilitat a Formentera.