LOGO CAIB
25 setembre 2023 Conselleria de Salut

Es reobre la circulació de vehicles i l’accés al recinte de l’Hospital Psiquiàtric

Foto de noticia

A partir d’avui es reobre al trànsit (circulació i aparcament) el recinte de l’Hospital Psiquiàtric, que estava tancat des del segon trimestre de l’any per dur a terme una part de les obres del projecte d’urbanització del Parc Sanitari Bons Aires. Aquest projecte, que té com a objectiu principal obrir el recinte a Palma, continuarà amb l’execució de les obres.

El projecte d’urbanització del recinte de l’Hospital Psiquiàtric té dues accions concretes. La primera d’aquestes consisteix a unificar el recinte per integrar els diferents projectes sanitaris prevists fent-ne una execució coherent i millorant, alhora, l’eficiència de les instal·lacions urbanes. La segona acció és l’obertura del recinte a la ciutat, per resoldre així la precària connexió entre el barri de Bons Aires —un dels més densos de Palma— i la zona del Parc de sa Riera.

Aquestes dues accions crearan un recinte sanitari obert a la ciutat, on s’integrarà l’espai urbà i l’activitat assistencial, i es deixarà enrere el llegat d’espai segregat i aliè al seu entorn. La creació d’aquest parc sanitari suposa una oportunitat única per a la ciutat, que guanya àrees verdes alhora que posa a la disposició dels ciutadans unes infraestructures sanitàries de primer nivell.