26 maig 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

JORNADA ELECTORAL 28 DE MAIG: Acreditacions per a l’accés al Consolat i a l’espai habilitat per als mitjans de comunicació per al seguiment de la jornada electoral NNota Informativa

JORNADA ELECTORAL 28 DE MAIG: Acreditacions per a l’accés al Consolat i a l’espai habilitat per als mitjans de comunicació per al seguiment de la jornada electoral

JORNADA ELECTORAL 28 DE MAIG

Amb motiu de les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars de Mallorca, Menorca i Eivissa el dia 28 de maig de 2023, el Govern de les Illes Balears posa a l’abast dels mitjans de comunicació els recursos següents:

  • Una zona delimitada dins la capella del Consolat de Mar, amb taules de treball per facilitar la tasca dels redactors dels mitjans de comunicació acreditats.
  • Cobertura WiFi a la capella i a la sala de premsa perquè els redactors puguin fer servir els seus dispositius electrònics (telèfons, tauletes tàctils, ordinadors portàtils...).
  • Cinc taules de treball, amb terminals de consulta connectats a la xarxa i les impressores corresponents, per si els redactors tenen algun imprevist amb els seus dispositius mòbils.
  • Pantalles de televisió per al seguiment informatiu de les cadenes de televisió locals i nacionals.

L’acreditació per poder accedir al Consolat i fer ús d’aquests recursos s’ha de sol·licitar a: acreditaciones@caib.es. El termini per fer la sol·licitud acaba avui divendres 26 de maig, a les 12 h. En la petició s’han d’indicar les dades següents:

  • Nom i llinatges del o de la professional
  • DNI
  • Mitjà
  • Tipus de professional (fotògraf, càmera, redactor, etc.)

El dia de les eleccions, el personal acreditat haurà d’identificar-se presentant el DNI.

Aquesta acreditació és independent de les acreditacions que s’han demanat per a la descàrrega en temps real de les dades electorals.

Per a qualsevol qüestió que vulgueu resoldre amb referència a aquest tema, podeu posar-vos en contacte amb la Direcció General de Comunicació a través de l’adreça de correu següent: comunicacio@caib.es.