22 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:00h

VISITA CIFP L’EMBAT

Dia: dijous, 22 de febrer

Hora: 9.00 h

Lloc: Centre Integrat de Formació Professional L’Embat (c. del Gremi de Teixidors, 33, Palma)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, visitarà aquest dijous el Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) L’Embat, juntament amb els consellers d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i la gerenta del SOIB, Catalina Jiménez.

Durant la visita, les autoritats faran un recorregut per les instal·lacions del centre i coneixeran de primera mà les diferents activitats i tallers que s’hi duen a terme, guiades pel director del CIFP L’Embat, Miquel Mestre. El CIFP L’Embat ha iniciat enguany els estudis d’FP bàsica i de grau mitjà en Manteniment d’Embarcacions Esportives i d’Esbarjo.

Després de la visita, la presidenta del Govern atendrà els mitjans de comunicació.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)10:30h

«MALLORCA PALMA FUTSAL ON TOUR BY BLANC I BLANC»

Dia: dijous, 22 de febrer

Hora: 10:30 h

Lloc: Palau Municipal d’Esports Son Moix

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a la presentació del «Mallorca Palma Futsal on tour by Blanc i Blanc», que recorrerà l’illa per promocionar el futbol sala entre els infants.

A la presentació, prevista al Palau Municipal d’Esports Son Moix, hi seran presents el director general del Palma Futsal, José Tirado; el representant de Blanc i Blanc, Pere Cerdà, i els batles de Sóller, Calvià, Manacor i Pollença, els municipis on es desenvoluparan les activitats promocionals del futbol sala.

La presidenta clourà l’acte amb unes paraules.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)12:00h

HONORIS CAUSA UIB

Dia: dijous, 22 de febrer

Hora: 12.00 h

Lloc: sala d’actes de l’edifici Son Lledó, campus de la UIB

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, assisteixen a l’acte d’investidura d’Antoni Serra Ramoneda com a doctor honoris causa per la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Després de ser rebuda pel rector de la UIB, Jaume Carot, la presidenta Prohens es dirigirà en processó acadèmica a la sala d’actes, on està prevista la cerimònia i la lectura de la lliçó magistral per part del nou doctor honoris causa.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)20:00h

ESTRENA OBRA CA SES MONGES

Dia: dijous, 22 de febrer

Hora: 20.00 h

Lloc: Teatre Municipal Xesc Forteza (carrer de la Calatrava, 1, Palma)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a l’estrena de la nova producció de l’obra Ca ses monges, que tindrà lloc al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma, coincidint amb l’Any Xesc Forteza.

Hi assistiran també el batle de Palma, Jaime Martínez; el president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés, i, per part del Govern, el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá, i la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer.

Després de la representació de l’obra teatral, la presidenta i altres autoritats assistents faran un recorregut per l’exposició sobre Xesc Forteza, que s’exhibeix a l’entrada del teatre.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.