LOGO CAIB
12 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)10:00h

Parc Bit, carrer Isaac Newton Edificio Disset - 3ª planta, D9

VISITA AL PARCBIT

Dia: dilluns, 12 de febrer
Hora: 10 h.
Lloc: Parc Bit, carrer Isaac Newton Edificio Disset - 3ª planta

El vicepresident, Antoni Costa, visita aquest dilluns la seu de Iberiantax i Hotelinking, dues startups mallorquines incloses entre les 100 millors empreses emergents de l’any 2023 segons l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE). També assistiran el secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, Antoni Carmona, i el director gerent del ParcBit, Sebastián González.

2)10:30h

PROJECTES HABITATGE MENORCA

Dia: Dilluns 12 de febrer
Hora: 10.30h Es Castell / 11.30h Alaior
Lloc: Plaça s'Esplanada, davant centre de dia. Es Castell   /   Ajuntament d’Alaior

La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marta Vidal, visita aquest dilluns els ajuntaments des Castell i Alaior per reunir-se amb els seus batles, Lluís Camps i José Luis Benejam, respectivament, per presentar nous projectes en matèria d’habitatge públic als municipis. 

A les 10.30h, a Es Castell, la consellera Vidal i el batle Lluís Camps atenen els mitjans de comunicació a la plaça s'Esplanada, davant el centre de dia.

A les 11:30h, a Alaior, la consellera Vidal i el batle José Luis Benejam es reuneixen a la seu de l’Ajuntament i posterioment atenen els mitjans de comunicació.