29 maig 2024 Conselleria de Salut

L’Hospital de Manacor ha creat quaranta-vuit nous llocs de feina durant 2024 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L’Hospital de Manacor ha creat quaranta-vuit nous llocs de feina durant 2024

Avui s’ha presentat la Memòria d’activitat 2023 i el Pla director de l’Hospital a la Comissió de Participació Ciutadana

L’Hospital de Manacor ha creat durant el cinc primers mesos d’enguany un total de quaranta-vuit nous llocs de feina de les categories facultatiu especialista de cures pal·liatives, fisioteràpia, infermeria, infermeria obstetricoginecològica (comares), tècnics en cures auxiliars d’infermeria i auxiliars administratiu. Així, la plantilla actual ha crescut fins a la xifra de 1.425 professionals.

Així ho ha explicat avui el gerent de l’Hospital, Ignasi Casas, acompanyat del seu equip directiu, a la reunió de la Comissió de Participació Ciutadana. També ha assistit a la reunió el director general del Servei de Salut, Javier Ureña, i hi han estat convocats els batles i els delegats de sanitat dels ajuntaments de l’àrea d’influència de l’Hospital. També hi han assistit el gerent d’Atenció Primària de Mallorca, Carlos Raduán, i el gerent del 061, Eloy Villalba.

El director general, Javier Ureña, ha agraït als professionals d’aquest Hospital la dedicació constant, «perquè darrere del resum d’un any de feina hi ha molt d’esforç, moltes hores dedicades a millorar per part de tots els professionals de tots els àmbits, sanitaris, de gestió i de direcció».

L’equip directiu de l’Hospital també ha exposat l’estat de les obres del Pla director, arran de les quals es duplicarà la superfície hospitalària. En aquest sentit, l’edifici de consultes i gabinets estarà enllestit l’any que ve. Aquest nou edifici ambulatori estarà connectat amb l’actual hospital i albergarà els serveis de rehabilitació i hemodiàlisi, consultes externes i gabinets d’exploració així com també l’hospital de dia mediconcològic a la tercera planta, que es connectarà amb l’hospital actual. Tindrà una extensió total de 21.273 m² i comptarà amb dos soterranis amb 280 places. També s’ha informat que es duen a terme al mateix temps les obres de l’edifici industrial i una nova planta per al bloc quirúrgic i obstètric.

L’Hospital de Manacor va atendre el 2023 83.540 urgències, mentre que es varen comptabilitzar 48.864 primeres consultes, 161.467 segones consultes i 10.741 consultes a gabinets.