LOGO CAIB
7 febrer 2023 Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)12:30h

CIENTÍFIQUES A L’AULA

Dia: dimarts, 7 de febrer
Hora: 12.30 h 
Lloc: CEIP Mestre Colom (c. de Nunyo Sanç, 9, Bunyola)

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, presentaran l’activitat «Científiques a l’aula», que organitza l’IdISBa a diversos centres escolars amb motiu del Dia Mundial de la Dona i la Nina a la Ciència. També hi participaran Asunción Sánchez, directora general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació; Sergi Camacho, gerent de l’IdISBa; Miquel Fiol, director científic de l’IdISBa, així com les investigadores Amanda Iglesias, Aina Martín-Medina i Laura Cànaves. 

2)12:30h

HORARI SALES DE JOC

Dia: dimarts 7 de febrer 
Hora: 12.30 h
Lloc: Sala de premsa de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (polígon de Son Castelló, plaça de Son Castelló, 1)

El vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, i el director general de Comerç, Miquel Piñol, es reuneixen amb el president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), Antoni Salas, per abordar la qüestió dels horaris d'obertura de les sales de joc en els diferents municipis de les Illes Balears.

El vicepresident Yllanes atendrà els mitjans de comunicació a les 12.30 h.

3)16:00h

BENEFICIARI FONS EUROPEUS

Dia: dimarts, 7 de febrer
Hora: 16 h
Lloc: seu Balantia (Via Roma, 5, Palma)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, acompanyat pel director de l'Oficina de Planificació i Coordinació d'Inversions Estratègiques, Joan Carrió, visitarà la seu de l'empresa Balantia, especialitzada en el desenvolupament d'eines tecnològiques per al sector energètic, per conèixer de primera mà els projectes IA4TES i FLEXENER de recerca en Intel·ligència Artificial per a la digitalització, automatització i optimització de la gestió i el consum d'energia. Balantia és beneficiaria d'una de les línies de subvencions del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat amb fons europeus NextGeneration.

4)16:30h

ASSEMBLEA EUROREGIONAL JOVENTUT

Dia: dimarts, 7 de febrer
Hora: 16.30 h
Lloc: Conselleria d'Afers Socials i Esports (plaça de la Drassana, 4, Palma)

Aprofitant la constitució de l’Assemblea Euroregional de la Joventut (AEJ), la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, es reuneix amb una representació dels joves de les Illes Balears que en formaran part. Els joves viatgen demà a Tolosa de Llenguadoc on, coincidint amb l’Assemblea General de la Euroregió Pirineus Mediterrània, es trobaran per primera vegada.

A la reunió a la conselleria també hi assistiran el director d’IBJove, Tià Lliteres, i la directora general d’Infància, joventut i famílies, Marta Carrió.

Els joves estaran a disposició dels mitjans de comunicació interessats.

5)19:00h

PRESENTACIÓ LLIBRE

Dia: dimarts, 7 de febrer
Hora: 19 h
Lloc: sala d'actes de la Misericòrdia (Via Roma, I, Palma)

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, assisteix a la presentació del llibre De la beneficiència a la justícia social, l'acció social catòlica a Mallorca (segles XX-XXI), editat per Lleonard Muntaner.