LOGO CAIB
28 setembre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per demà PPrevisions

Previsions per demà

Actes programats

1)12:00h

CONSELL DE GOVERN

Dia: divendres, 29 de setembre

Hora: 12,00 h

Lloc: sala de premsa del Consolat de Mar i via xarxes i web del Govern

 

Compareixença en roda de premsa per donar compte dels acords del Consell de Govern. La roda de premsa serà presencial i es podrà seguir també per les xarxes socials i el web del Govern de les Illes Balears. Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 627 495 243, en què han d’indicar el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:30h

VISITA AL CEPA CALVIÀ

Dia: divendres 29 de setembre
Hora: 12.30 hores
Lloc: CEPA Calvià (Carrer Góngora, 24. Magaluf)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, acompanyat del director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, Rafel Maura, i el batle de Calvià,  Juan Antonio Amengual, visitaran el Centre Públic d'Educació de Persones Adultes Calvià amb motiu de l'inici del curs de la Formació Permanent per a persones adultes. Abans d'iniciar el recorregut s'atendrà als mitjans de comunicació interessats. 

3)12:30h

PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA «BONS ILLES BALEARS»

Dia: 29 de setembre
Hora: 12.30 hores
Lloc: c/ Sant Miquel a l'altura de c/Oms

El conseller d'empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Saenz de San Pedro, presenta la campanya d'estímul comercial «Bons Illes Balears» que arrenca aquest dilluns 2 d'octubre impulsada per la conselleria a través de la Direcció general d'empresa, Autònoms i Comerç, i la Cambra de comerç de Mallorca com a entitat col·laboradora.

Acompanyaran al conseller el director general de Empresa, Autònoms i Comerç, José Antonio Caldés, i la presidenta de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Mallorca, Joana Manresa.

4)16:00h

Convocatòria anul·lada

FUTURA SEU EBAP MAÓ

Dia: divendres 29 de setembre de 2023
Hora: 16:00
Lloc: Quarter de Santiago (Maó)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, visitarà la futura seu de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) a Maó, un projecte amb una inversió superior al milió d'euros que s'ubicarà al Quarter de Santiago. En la visita l'acompanyaran la directora de l'EBAP, Violeta Rodríguez, i el director general d'Emergències i Interior, Sebastià Sureda.

Els mitjans tendran a la seva disposició la consellera i els directors per a prendre declaracions.

Abans, a les 12:00, la consellera també participarà en l'acte de lliurament de premis i condecoracions de les policies locals de Menorca que tendrà lloc al Museu Thalassa (Es Castell).

5)20:00h

Poblat talaiòtic Son Catlar

MENORCA TALAIÒTICA PATRIMONI MUNDIAL

Dia: Divendres 29 de setembre de 2023
Hora: 20 h
Lloc: Poblat talaiòtic de Son Catlar

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a l’acte oficial per celebrar el nomenament de Menorca Talaiòtica com a patrimoni mundial de la UNESCO al poblat talaiòtic de Son Catlar, Ciutadella de Menorca. L'acompanyarà el director general de Cultura, Pedro Vidal.