LOGO CAIB
28 setembre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per demà AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per demà

Actes programats

1)18:00h

NIT DE LA RECERCA

Dia: divendres, 29 de setembre

Hora: 18.00 h

Lloc: Parc de la Mar (entrada per L’Hort del Rei) i Drassana Reial

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà a la Nit de la Recerca, juntament amb el vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa.

L’acte comptarà amb els discursos d’Antoni Costa; de la professora catedràtica de la Universitat de les Illes Balears en l’àrea de la física teòrica, Alícia Sintes, i de la presidenta Prohens. Finalitzats els parlaments, es farà un recorregut per les parades de la fira.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

 

2)18:40h

ANIVERSARI RADIO MALLORCA

Dia: divendres, 29 de setembre

Hora: 18.40 h

Lloc: Teatre Principal de Palma

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà a la gala del 90è aniversari de Radio Mallorca Cadena SER.

Per part del mitjà de comunicació hi participaran el director general de la SER, Ignacio Soto, i els directors de la Xarxa d’Emissores de Cadena SER, José Antonio Carbonero; de la Cadena SER Balears, Josep Roquer, i de Continguts, Juan Antonio Bauzá.

Durant la gala es farà un repàs als 90 anys d’història de l’emissora, hi haurà actuacions del cantant Llorenç Santamaria i de l’humorista Àngel Aguiló, i tancaran l’acte les intervencions de Juan Antonio Bauzá i Josep Roquer.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.