LOGO CAIB
28 setembre 2023 Conselleria de Salut

La Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de la Conselleria de Salut ha participat a BIOSPAIN 2023 celebrat a Barcelona els dies 26, 27 i 28 de setembre NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de la Conselleria de Salut ha participat a BIOSPAIN 2023 celebrat a Barcelona els dies 26, 27 i 28 de setembre

BIOSPAIN és el major esdeveniment biotecnològic a Europa, organitzat per l’Associació Espanyola de Bioempreses

El director general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de la Conselleria de Salut, Vicenç Joan, ha participat aquests dies a BIOSPAIN 2023. Es tracta del major esdeveniment biotecnològic a Europa, organitzat per l’Associació Espanyola de Bioempreses en col·laboració amb Biocat, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

El principal objectiu d’aquest esdeveniment és impulsar la innovació, la inversió, la col·laboració pública i privada, i les noves oportunitats de negoci en el sector de la salut i la biotecnologia.

La Direcció General està compromesa amb la ciència i la innovació generada al sector biotecnològic per fer front als reptes de futur en Salut. Part d’aquest compromís recau en el fet que és un sector clau per a l’economia i la societat de les Illes Balears, i que en definitiva és un gran pont de connexió entre l’àmbit de la recerca i el teixit empresarial.

L’estand Bioregió Illes Balears ha comptat amb la participació de la Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, l’Institut d’Investigació en Salut de les Illes Balears, i el Clúster Biotecnològic i Biomèdic de les Illes Balears. Així, s’ha fomentat la col·laboració entre l’àmbit públic i empresarial del sector biotecnològic, i s’ha mostrat tota l’activitat que avui en dia es desenvolupa en aquesta matèria a les Illes Balears. 

La Biotecnologia ha demostrat en moments crítics com la pandèmia que pot oferir solucions reals a les necessitats que poden sorgir de sobte en àrees com la salut.