29 maig 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

La Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació la millora del fustam i la pintura de les façanes de l’IES Xarc de Santa Eulària des Riu NNota Informativa

La Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació la millora del fustam i la pintura de les façanes de l’IES Xarc de Santa Eulària des Riu

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Universitats ha tret a licitació la substitució de les lamel·les i del fustam exterior de l’IES Xarc de Santa Eulària des Riu, a l’illa d’Eivissa.

Les obres també preveuen pintar les façanes del centre educatiu, excepte les del gimnàs, els vestuaris, els tallers i l’habitatge del conserge.

Les actuacions han sortit a licitació amb un pressupost d’1.208.791,15 euros i tenen un termini d’execució de 6 mesos. Està previst que les obres comencin durant l’estiu.

Amb aquesta intervenció també s’inclou la substitució de les fioles trencades de les finestres, així com la millora de la majoria dels bastiments de les portes que estan en mal estat o que no en tenen.