LOGO CAIB
28 març 2023 Conselleria de Salut i Consum

El Servei de Salut és el primer de l'Estat que obté la certificació de nivell alt de l'Esquema Nacional de Seguretat NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El Servei de Salut és el primer de l'Estat que obté la certificació de nivell alt de l'Esquema Nacional de Seguretat

Aquesta certificació és un reconeixement a la gestió de la seguretat de la informació

El Servei de Salut de les Illes Balears ha estat el primer de l’Estat en obtenir la certificació de nivell alt de l’Esquema Nacional de Seguretat. Aquesta certificació és un reconeixement a la gestió de la seguretat de la informació, dota de confiança la relació amb els ciutadans i demostra el compromís del Servei de Salut per garantir la privacitat i la seguretat de la informació en el tractament de les dades de pacients.

El representant de l’entitat certificadora LEET Security, Antonio Ramos,  ha lliurat aquesta certificació al director general del Servei de Salut, Manuel Palomino. Han assistit també a l’acte de lliurament, la subdirectora de Tecnologies de la Informació, Mari Carmen Moreno; el coordinador autonòmic de Seguretat de la Informació, Miguel Ángel Benito, i una de les integrants del servei de Seguretat de la Informació, Aurora Ripoll. 

El Servei de Salut fa més de quinze anys que ha posat en marxa diferents projectes relacionats amb la seguretat de la informació i protecció de dades. Disposa d’un servei específic que va començar en 2008 i que està integrat per una quinzena treballadors. A més, des del mes de desembre, el Servei de Salut ha posat en marxa la Coordinació Autonòmica en Seguretat de la Informació, que dona suport a totes les gerències en matèria de protecció de dades i seguretat de la informació.